Min vecka 15

Ta hand om varandra! ♡

Det finns inget enkelt sätt att börja ett blogginlägg denna måndag efter en helg som Sverige för alltid kommer minnas. Det finns en tid innan fredag och en ny efter. Jag har umgåtts med nära och kära under helgen och det kommer fortsätta hela veckan. Att ha familjen nära känns som det enda som betyder något just nu. Imorse när jag vaknade och en mysig Gråhund hoppade upp i sängen kändes det trots allt som att en bra vecka väntar.

Veckans planer

Så fort jag skrivit klart detta inlägg ska jag springa ner till min farmor och farfar, vi ska märka lamm och släppa ihop tackor och deras lamm. Lammningen har rullat på och hela ladugården är full i lamm, så mysigt! På torsdag börjar förberedelserna inför kalashelgen. Exjobbet kommer få några timmars uppmärksamhet, sedan lär jag nog hinna med några timmars jobb också.

Veckans jakt

Planen är att jag ska vara med på min första bäverjakt imorgon kväll. Säsongen för bäver är på topp nu när härliga vårkvällar väntar, där solen värmer och allt är stilla. Jag är en jägare av det bekväma slaget och uppskattar jakt som mest när det inte är snöstorm och minusgrader.

VECKANS FIRANDEN

Två kalas väntar denna veckan och vid närmare eftertanke känns det som en strålande idé att samla vänner och familj för att fira. På fredag fyller min älskade sambo 25 år och vi ska fira tillsammans med hans familj. På lördag har min mamma 50-års kalas, det ska bli fantastiskt roligt!

 

Foto: Peter Milén 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *