Min vecka 19

Ny vecka och jag har blivit ett helt åt äldre. Att passera 25-årsstrecket känns fantastiskt, livet blir bara roligare och det är spännande år som väntar.  Men nu ska vi kika på min vecka, den är kanske inte så spännande utan allt rullar mest på. Vardag i all sin härlighet.

Veckans planer

Jag är glad att denna veckan inte innehåller en extra ledig dag, det har varit många röda dagar den senaste tiden. Röda dagar är härligt, men jag utnyttjar dem sällan till pluggande. Måndag tillbringas på Ultuna, resten av veckan är jag i Stockholm för praktik. På onsdag är det tredje tillfället på knivkursen och det är dags att börja med handtaget. Helgen är oplanerad, vilket denna veckan betyder exjobb från kontoret.

Veckans avslut

I dag har jag den absolut sista föreläsningen under min utbildning, den handlar om biosäkerhet och sjukdomar hos fjäderfä. En konstig känsla, föreläsningar är vardag efter fem år på universitetet. Om det inte hade varit så mycket firanden den senaste tiden hade det nästan varit läge för ett glas bubbel ikväll.

Veckans Bästa

I förra veckan firade jag min 25-årsdag, först i Uppsala i torsdags och sen hemma i Dalsland i lördags. I strålande solsken styrde vi upp en brunch vid sommarstugan. Familj och släkt var samlade och det var fantastiskt mysigt. Jag är otroligt tacksam för alla fantastiska människor jag har runt omkring mig och jag kommer leva länge på dessa dagar. Tack snälla, snälla ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *