Drömlistan – Att vara någons mentor

Hej på er denna torsdag!

Dags för veckans klipp på Youtubekanalen, det handlar om ännu en punkt på Drömlistan. Den är lite djupare och en aning mer filosofisk än vanligt, men för mig är den väldigt viktig. Jag vill ge tillbaka. Jag vill få chansen att vara någons mentor, att ta emot praktikanter eller bara komma med ett gott råd. Jag har genom hela min utbildning haft personer som stöttat mig och det är otroligt skönt. Jag vet hur det är att vara 20-nånting, mitt i en utbildning och inte veta vad som väntar sedan. Att också vara tjej och van att prestera gör inte det hela lättare. Det må låta lite flummigt, men för mig är det här ett viktigt ämne.

Hittar någon av er detta klipp om fem år och behöver en praktikplats- kontakta mig. Har jag mot förmodan glömt, skicka en länk till klippet! Då har ni garanterat ett ja från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *