Min vecka 21

God morgon!

Även denna måndagsmorgon sitter jag i en buss påväg på studiebesök. Balveckan är härmed inledd och på lördag är den stora dagen! Peppen är total och fjärilarna i magen har vaknat upp ur sin långa vinterdvala. Men innan det är dags att fira examen, sommaren och livet väntar en händelserik vecka.

Veckans planer

I dag är det studiebesök hela dagen, denna veckan är det en gård med uppfödning av slaktkyckling som vi ska besöka. Imorgon står en diskussion med inbjudna aktörer inom fjäderfäbranschen på schemat, det ska bli väldigt roligt. Det är altid givande när externa föreläsare från näringen är inbjudna. På onsdag är sista dagen på praktiken, dessa veckor har gått otroligt fort. Jag har trivts så himla bra på Näringsdepartementet och enheten. På torsdag och fredag är det ledigt vilket betyder exjobb och tentaplugg.

Veckans vårbal

Hela veckan är en väntan på lördag och vårbalen på Ultuna Studentkår. Klänningen ska hämtas, naglarna ska målas och håret ska fixas. På torsdag och fredag är det ringverspub, minst en av dagarna ska jag gå. På fredag eftermiddag anländer min kära tvillingsyster för att vara min gäst på lördag, tillsammans med min sambo. Känns fantastiskt att få fira min examen med mina bästa personer och mina fina vänner. På lördag hoppas vi att solen skiner när vi tar på oss våra agronomringar och skålar i bubbel!

Veckans restaurangtips

För flera veckor sedan bokade jag ett bord på Miss Voon i Uppsala, en relativt nyöppnad restaurang på elfte våningen mitt i stan. I lördags var det äntligen dags. Maten och drinkarna var otroliga och utsikten var nästan ännu bättre. Konceptet med asiatiska smårätter är spännande och servicen var toppen. Jag åt hummer och löjrom, men enligt sällskapet var oxkinden även den toppklass. Stort plus för att köttet  var svenskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *