Min vecka 23

God morgon måndag!

Jag sitter på mitt kontor på Ultuna denna morgon, likt alla andra dagar den senaste veckan. Denna vecka är deadline för exjobbet, det är stressigt men på ett härligt vis, snart är det klart! Efter inlämningen väntar studentfirande och fest. Livets kontraster hörrni, det är dem som gör det spännande!

Veckans planer

Måndag till torsdag kommer allt handla om exjobbet. Ikväll är det deadline till min handledare och sedan är det de sista ändringarna som ska göras innan det ska till examinatorn på torsdag. Sedan kan jag andras ut och fira! På onsdag är planen att åka hemåt Dalsland för festligheter, innan det på söndag bär av mot en ny stad.

Veckans student

På torsdag tar min lilla lillebror studenten. Grattis! 💙
Ofattbart att han är vuxen nu och att vi slutar skolan samtidigt. Han blir mekaniker på tunga fordon och ska fixa traktorer. Det är perfekt att kunna fråga honom om allt som rör maskiner för mig som inte har så bra koll. På lördag ska vi ha en gemensam fest för vänner och familj för att fira min examen och hans student.

VECKANS FLYTT

På söndag flyttar jag, men det är inte så dramatiskt som det låter. Jag ska hyra en mysig studentlägenhet i Örebro över sommaren och lägenheten i Uppsala med sambon står kvar. Jag flyttar till Örebro för jobb, men exakt vad jag ska göra det får ni höra mer om nästa vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *