Min vecka 24

God morgon måndag och god morgon Örebro!

Igår kväll anlände jag till den lägenhet jag ska hyra i sommar. Jag hann komma i ordning och hitta till den närmsta Ica-butiken för att slänga ihop en somrig middag. Min kille sov kvar i natt som för att hålla mig sällskap och åkte mot Stockholm nu på morgonen. I dag blir fokus på första dagen på jobbet och lära mig hitta i min nya stad. Vi kikar på vad veckan bjuder på i övrigt.

Veckans planer

Måndag, tisdag och onsdag bjuder på jobb. På onsdagkväll åker jag mot Uppsala för att på torsdag redovisa mitt examensarbete. Det känns galet att den dagen snart är här. På kvällen ska jag passa på att fira min fina kompis Louise som fyller år, det kan bli en flaska cava då vi har mycket att fira. På fredag morgon hoppar jag på tåget igen för att åka tillbaka till Örebro. Helgen kommer tillbringas i Dalsland för ännu ett examensfirande, men denna gången inte min examen.

Veckans jobb

Vad ska jag då hitta på hela sommaren i Örebro? Jag ska jobba på Jordbruksaktuellt! Jag ska med andra ord skriva om allt från djur till maskiner, växtodling och livsmedel. Det känns fantastiskt roligt och spännande! Det kommer bli utmanade och lärorik sommar. Häng med på hemsidan så får ni se vad jag hittar på.

Veckans redovisning

På torsdag är en stor dag, det är dags att presentera exjobbet för examinatorn samt andra berörda och intresserade. Det känns pirrigt, men mest ser jag fram emot det. Jag är väldigt uppfylld och inne i exjobbet efter de senaste veckorna när det är det enda jag gjort. Det ska bli skönt att få ur mig allt och kunna släppa det lite sedan. Med största sannolikhet kommer det vara en del att fixa efter redovisningen, men i det stora hela är det klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *