Min vecka 25

God morgon!

Helgen har spenderats hemma i Dalsland med examensfirande och sol. Andra veckan på jobbet inleds i dag. Känns som om jag varit där i en evighet redan, det brukar vara ett gott tecken. Det blir en kort vecka även denna veckan, känns som att det kännetecknat hela denna våren. Jag ser fram emot midsommar, den kommer tillbringas i Skara med mina saknade kompisar från Uppsala. Nu kikar vi på vad som händer innan midsommarhelgen inleds.

Veckans planer

Måndag till torsdag består av jobb. Mestadels kommer jag vara på kontoret i Örebro, men den preliminära planeringen ser ut att bjuda på två reportage på annan ort. Tanken är också att vi ska planera inför sommarens två mässor som jag ska jobba två. Det är Borgeby Fältdagar som ligger närmast i tiden, redan nästa vecka. På torsdag kommer pojkvännen  ner till Örebro för att hälsa på och jag håller på att kolla över restaurangutbudet i stan. På fredag åker vi gemensamt söder ut för att fira midsommar på varsitt håll.

Veckans redovisning

Som ni vet var det egentligen förra veckan, men nu är examensarbete redovisat. Det är en lättnad! När jag fixat till kommentarerna från min handledare är det äntligen klart. Jag har skojat mycket om det första veckan på jobbet, det är skönt att skriva texter på en timme istället för att hålla på med dem i ett halvår.

Veckans restaurang

På torsdag kommer min pojkvän ner till Örebro för att hälsa på innan vi på fredag gemensamt åker söder ut. Jag ska boka en restaurang i Örebro är tanken, jag vill hinna prova så många som möjligt i sommar och då gäller det att ligga i. Först ut tror jag får bli Kungsgatan 1,  jag är löjligt svag för grillad banan med choklad och deras lät fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *